SOMMARAFTONS VÄDER!<3

åh idag har jag verkligen mått toppen. och egentligen finns det väl bara en anledning: underbart, underbart väder! typ som när det är en riktig varm sommar och så är klockan typ 9 på kvällen eller något sånt!
en ljummen(stavning) dag idag helt enkelt (:

Var på torps café rätt länge med Anna efter skolan. vi snacka om allt och inget hehe. sen gick vi hem till Anna och typ slöade. och innan vi gick hemifrån så stekte vi bananer i smör, socker och sirap xD
blev faktiskt riktigt gott, fetknopp som jag är ;)!

pga det fantastiska vädret fick vi en otrolig lust att gå ut på en liten promenadix. vi gick först till härlanda och sedan ner till redbergs och upp på någon kulle förbi kyrkogården. vi hitta värsta mysiga innergården !
 det var massa trevligt och bara gå helt avslappnat runt och prata i det svala. skönt att inte frysa på kvällen för en gångs skull.

vi pratade om allt möjligt, och vi kom båda på hur mycket man saknar att ha typ en pojkvän som man kan sitta och bara mysa med ! Men man får ta livet som det kommer hehe.

Imorgon blir det bio med Ruben(storebrorsan), Livia (lillsyrran) & mamma! vi ska se Alice in wonderland. äääntligen haha ! ser verkligen fram emot detta för den verkar vara riktigt bra, vi får se (:
vååår<3
men nu kommer jag inte på mer att skriva om. ni får ha det så underbart
puuuss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0