12 hours left

tja Darlin'
händer? naa, sitter hemma hos Birka, ska snart dra här ifrån ba chilla lite först.
Igår var det chillkrök i slottskogen, fett nice faktiskt var där några timmar, tyckte tiden gick långsamt men kom ändå hem 04, hmm vad hände?
Ska paacka och tvätta as hell i kväll SEN VAMOS ESPAÑA så fett lycklig.
hahahah kommer bli så jäävla fett, whoaaa galet <3
Shit är det bara jag som älskar familjens korta reklamlåt "pantamera" hahah fan vill höra hela!
hej stäämpelvarning hahaah
Igår köpte jag en fortune cake så väärt där det stod fame, riches and lover is yours for the taking höhö taggad på livet?
AJAA nu ska jag dras och möta upp Alva och Birka, fan skulle ju träffa Anna men får inte tag på den tjejen!
HA D GÖÖTT
TAKE CARE
tycks?
ingeen aning varför bilden blev heelt fuckad och minemal hahah
jaaojao lite av mitt hår och outfit ;)
pusss

Me amor me amorina

hoooola! hahah börjar redan komma in i den spanska kulturen ;)
åååh inte långt kvar tills jag och Birka drar nuu!! Ska bli så sjuukt skönt att skippa skolan, vara utomlands med bästaaste vän, få värme och sol, bo i fetaste bungalon (ni vet vad jag menar) preecis bredvid polen WOHO vet nu hur tagagad jag är!
Idag var jag i skolan, det va helt okej men alla blir typ segare och segare eller både till och från men fan det skapas massa drama in the gaang </3
ska dra till älskade farmor any minute, kommer bli mysigt att bara slappa lite, ta ett varmt bad, plugga...
Vi har dagsverket imorgon så vi är lediga från skolan för att på något vänster jobba ihop 200 spänn.. känns som jag kommer ha 40 graders feber och ligga i min säng och inte kunna röra ett finger höhö ;)
P L A N E R
imorgon: eurytmi föreställning (doon't ask, blame it on the waldorf)
torsdag: dans
fredag: go fest i slottis
lördag: packapackapacka med älsklingen <3
söndag: SÅ HOPPPAR VI PÅ PLANET haahhah vi kommer bli gaalna och säkert tillsagda av personalen för vi kommer va så sick exalterade hahah
lite av dagens outfit, vi kan låtsas att vi ser något
PUSS

halkar ner till botteen?

Goddag
åh... jag skulle ju gått till skolan idag.. men mamma jobba natt och jag är så dålig på att gå upp... så smsa Kenny att det var nationella ååååh hade helt glömt bort ju!
Känns som (eller inte  bara känns, jag VET) att mina betyg verkligen blir sämre nu till hösten, jag har varit så slarvig. jag kommer alltid sent och då och då skippar jag någon dag. faan, aja.... hoppas jag kommer in på ett fucking gymnasium? Alltså jag har alltid varit säker på det för jag har haft runt 250-230 poäng men nu vet jag inte vad jag kommer få eftersom jag har varit så dålig?! blää blir lite orolig fan.
Idag ska jag nog träffa Birka & co. och sen kanske jag sover hos farmor eller nåt, detvar några veckor sedan nu!
Haha fan jag har en flisa i tummen som jag inte kan få ut, ett ont huvud för jag ramla mot ett träd i lördagsnatt och en bruten tå eller vafan det nu är sen i fredags hahaha lyckaat.
ni får ha det så bra nu,
TAKE CARE

weekend

tjeena
D måndag och helgen har vart riktigt kul! eelleer?
I fredags blev det chillkrök med typ 7 pers or so, minns inte hur många vi var? bastu och whisky som sabba min röst fram tills nu,, heh bra där!
Så i lördags blev det dooonken, jag och Birka träffa Ari och Molly H A H, seen kila vi hem och fixa oss.
Så skönt för jag har haft lägenheten typ för mig själv hela helgen cuz mamma har jobbat natt och inte kommit hem emellan, så vi har hängt där preetty much.
Lördagskväll blev det en go fest i slottskogen hahah, dock så var min röst heelt kaos så jag kunde typ inte kommunicera med någon hahahh segt. kom hem runt 4 och sov ut, såå skönt. vaknade typ halv sju PM söndagen därpå så blev det en jättemysig kväll med bowling och snaacks i vårt lilla hus hahahha.
puussss
jaag vet att kvalitén suger men bättre än ingenting vaa?

Say I'm clean

hheeej *kyss
Läget? jo d fint, typ överhettad eler nåt, jag har varit det de sista dagarna, vet inte riktigt varför. Det känns lite som när man vari i solen en hel dag och sedan kommer man hem och steeker.. heh
Det har varit en rätt go dag, imorgon början jag nio åhgudvadskönt<3
Seen ska jag nog gymma efter skolan eller så, sen sover jag hos en vään över natta
Så HIMLA skönt att det blivit feett ljust nu! Vaknade igår morse och hela rummet typ lös haha trodde jag vaknat 12 eller liknande och glömt av skolan så va klockan halv 7, weeell surprise.
ÅH äter värdldens goaste och saftigaste äpple, t a s t e?
fett intensiv bild
PUSS

Godmorgon

Tjena
var  inte i skolan idag för jag hade ont i magen imorse och... jag kände mig typ ful på alla sätt och vis haah så sov tills nu.
Jag ska uppträda på ett bibliotek med Yrsa idag, och vi har knappt övat ett skit, jag ska spela piano.. och jag är 95% säker på att jag kommer göra M I N S T ett fel...
jaja så nu ska jag ner och övaövaöva så får vi se hur det blir. fan tänkte gymma idag men vet inte hur mycket tid jag har egentligen.
puuss vi hörs
åh jag har äntligen hittat ett sätt att ladda upp nya bilder, som ni säääkert märkt har jag bara laddat upp upprepade bilder, fyy skéms.
TAKE CARE

snabbis

OKEJ HALLÅ
fan vilket gött lov, igår grillade vi ett gäng uppe i skansenkrona typ soft.
nuuuuuu ska vi iväg till enn.... hhmm grillfest lr nåt sånt kul? möter upp sonja och sen hämtar vi ett flak öl, maanligt japp.
oppppppuuuussss måste sticka, örgryte nästa

b b b b-rud

Tjenaa
är hos Amanda med Ebba & Birkaan, the same old gaang- check'
Nä men d har varit ett nice lov, orkar inte riktigt berätta vad jag gjort för vet icke.. kanske misstolk eller nåt vad vet jag.
JAaao så vi ska la snart kolla en liten film och sånt nicee, är fett proppad med pizza whoaa mätt.
Får se vad som händer imoon då va, kanske gym med Ebba men vettefaon om d blir av hihi.
ajaa hoppas ni hare greaat eller nåt? Vi höörs så småningom
puss
p i pp a

You'll do things I'll never forget

Hejsan<3
Jag tänker inte be om ursäkt för min uppdatering för det är nog så här det kommer förbli, jag orkar fan inte uppdatera varje dag osv men lite då och då :)
igår uppträdde jaag och d va rätt nice men inga mer detaljer om det roliga haha
Sen mötte jag älsklingeen och vi skulle dra till... gråbo men det sluta med att vi krama om söta Anton Kristiansson hahah så bäst och dela på några chili cheese, såå värt!
nu ligger jag i henner säng nyduschad och lyssnar på sakta vi går genom stan haha härligt<3
senare drar vi till Farmodern och keeka lite påsk, sen dra ut och göra några inköp ;)
puuussss<3
d är så siiick skönt med lov asså obeskrivligt, är så himla trött på skolan, det är bara för bedrövligt.
aja, bara glada miner nu :D

We will be better than I was

tjeena
Sitter och kollar på olika serier, åh imorgo är sista dagen innan lovet och då har vi bara typ 1 lektioner och sen är resten av dagen lek och sång haha!
Ska bli så himla skönt med lov verkligen! Imorgon ska jaaag gymma, dansa, occcch gå på ett litet ärende hahah sämst.
SEN ÄR DET FREEDOM åh så taggad
nä men vi hörs, sry för dålig uppdatering men är typ aldrig inne på datorn längre.'
puuss

bo i förorten

Jag bor ju i en förort hos min mamma där jag mestadels sover/bor osv.
Först tänker man att det ändå är rätt nice, att alla rykten är falska och att det inte är så stor skillnad på vilken stadsdel man bor i, eller om man bor i centrum eller längre ut i förorten, jag snackar från mitt perspektiv nu.
F E L
kanske för 1-2 år sedan var det rätt chill, det var kul att lära känna folket i sina kvarter, man gjorde inget särskilt bara hängde och degade men det var ändå soft. Men när man växer upp, som nu i 15-16 års åldern när det börjar, fy det är kaos. Det är verkligen tragiskt. Man kan inte säga något elakt om någon eller säga någon ens nära på elakt för det misstolkas och sprids ut till allt folk på en natt. Och det spelar ingen roll om vilka kretsar man hänger i för det finns inga sånna i förorten, alla som bor här (ungdomar) är en krets, alla är likadana, det finns inga undantag.
Man kan inte lite på någon, man kan inte berätta några hemligheter om sig själv eller någon annan (vilket iofs kanske är bra, men folk lär sig inte). Man hamnar i drama på en sec.
Det blir grupper, gängbråk, rykten, whoa det låter som i gamla filmer? "ey vi möts upp plats och tid och tar ett snack" kom igen, låter så surrealistiskt om man inte varit med om det.
Jag har inte haft så mycket problem osv men på senaste har jag blivit mer och mer involverad, eller mer sett det med egna ögon. Det går inte att komma undan för man hamnar ändå där även om man inte är medveten om det eller fattar vad man gjort.
Jag är så less, Dock så hänger jag ju mest med folk i stan, och så och SHIT det är tur det! Tänk att bara ha falska vänner, och inte veta vad som pågår bakom ryggen på en.
Jag tycker dock det är kul att känna många i sina kvarter, liksom stöta på gäng på vagnen, känns som en skön gemensamhet men jag vet inte hur länge jag kommer se det på samma sätt. Det är det ända positivt men jag tycker väl det för jag har så mycket "kontakter" utanför förorten. Om jag hade haft hela mitt liv här hade jag väl typ hatat det. Tänk er känslan att alla vet allt om en, alla känner alla, samma folk jämt och ständigt, nej jag hade iallafall inte pallat det.
Jagälskardigbästastedu

h y p e r

Shena kom precis hem, Först var jag med Birka ba hade det allmänt nice. såg på ngn dude som hoppa runt i ett träd (bokstavligen) och högg ner grenar.
Sen drog jag med ett rätt random gäng till ens pappas café efter stängning så drack vi typ kaffe efter kaffe haha men d va fett gott dock är man typ helt darrig nu hahaha...
bjöds på fetaste oxfilén också haha bleeev man snopen?
Amen duuu nu ska jag göra annat så haa det.
puss

wooho tagga spanien

AASSÅ vet ni vad?!?!?!
Jag ska dra till Spanen med Birka i slutet av april.
asssååå vet ni hur lycklig jag är hahhahah <3
men orkar inte skriva mer, ville bara säga det hhihihih
åååh
en vecka i Spanen med älsklingen VI SKA
rragga killar, bada, sola, jonglera med paddor HAHAH, laga go och konstig mat, sitta och smesha öööverallt och annat, shoppa, bara känna att livet är helt fkn underbaart

RSS 2.0