vikken jevla klant

TJENA
gårdagens fopp, kan ni gissa?
jo seriöst, igår när jag skulle dra på tooa så hade jag mobilen i bakficken och vips... så låg den i toaletten.
HHAHA asså come on, hur lyckas jag? men fick panik och typ tog upp den direkt, tror fan jag typ skrek också hahahah... aoch
så den fucka ur helt och knapparna sluta funka och massa shiet.
men nu idag är den typ i form förutom att jag int kan se hela sms för de raderas direkt :oo skitstörande men jag överever .. tror jag.
okkej nu måste jag packa ihop så ger jag mig iväg haha
puss

rise up this morning

Goomorgon
vart ingen skola idag då, kände bara att det var 100 gånger skönare i sängen... I know dålig stil men vad ska man göra, har ju ingen disciplin.
Så har jag kokat ägg och svär fan på 100 på att det är en fågel någonstans över vår spis, fett läskigt! så därför sover jag hos farmor i natt HAHA. nä men d bir väl soft.
det ända som var surt med att skippa skolan var att jag då missa hemkunskapen buuuh, är en sann tjokkis hahahah det ända jag bryr mig om. nä men shit vi gpör så go mat och efterrätt så det finns inte!
aja, får äta ikapp imon HAHAHA
puuuss nu drar kjag vidare
HA D

then you leave me feelin dirty

NÄ MEN TJENA
är fett trött, eller mer besvärad över tanken att jag måste gå ner och hämta tvätten </3
var en riktigt fin och galen övernattning igår dåva! hahah ååååh massa godis osv, hahahah shiet så borta.
såg en redigt bra film Factory Girl, handlar om Andy Warhol och allt det där ni veet . I HOPE
oj shiet  vilket onödigt inlägg hahaha är fett trött och har fett ont i magen för jag levt på sallad och frukt typ hela dan?
okej puuss, tagga måndag då... nej inte direkt

t a s t e

hejs aan
vakna för typ eXakt 1 minut sen? nämen a, klockan är typ 4. och har helt fucking ont i vänstra axeln och ner mot armen, don't really know why? sen dansen typ,, aj.
Jag skulle ju gymma idag men ingen har hört av sig och även fast det bara är att skicka ett sms så är jag för lat för att jag ska kunna utföra hahah!
vet inte riktigt va jag ska göra, finns ju inte så överdrivet mycket kvar av dagen... ska nog ringa Birka efter allt...
funderar på att antingen dra till paappa och reda ut som shiet, eller joina Birka och Ebba. weee'll see.
FYFAN vad min axel ska ha det kul på egen hand, whooaa känner mig förlamad.
så sjukt skönt igår natt btw, la mig i sängen och satte på Håkan så låg jag och lyssna på hans texter typ i någon timme, och en sak som är de bästa jag vet haha!
allting är typ relaterat till musik.
nämen nu ska jag.... dricka <3
puusss,
Göteborg Göteborg Göteborg

put your scissors down

HAALLÅ
Fan vad bra jag mår! five of five!
Kom hem efter gym och otrevligt väder, satte mig framför datorn, kollat på olika serier och fixat mina naglar wooho hahahah bir typ lyckig när jag är nöjd med mina naglar? haha nolifer- check
sen kom mor och bror hem med pizzaaa, daim, chips och drickaa, kan kvällen bli bättre?!
så nu ska jag kolla men först ta en tugga av min orörda pizza och lyssna klart på the temper trap- fader riktigt skön låt! Det är också ett band jag lyssnade jättemycket på för ca. 2 år sen men sen totalt glömt bort.
okej ha en skitfin fredagskväll, skåååål
it's friday Im in love


I wanna do so much

Jag vill ha sommar, kärlek, sol, vår, vatten, hår, bränna, frihet, resor, alla problem i någon igentejpad låda.
det kommer det kommer jag väntar jag väntar







T R A M P A R

haha åh seriöst tänkte det på vägen hem
vet ni vad en av de bästa sakerna jag vet (åh viket livjag har)
nä men fan, att gå med en eextreemt bra låt i lurarna och volymen på maax så man inte hör någonting annat än musiken. och omgivningen uppspelas som en musikvideo, hahah seriöst määäktigt!
tänkte på det innan när jag gick i miina stövlar och gick och trampa ner all snö och whooaa var så sjukt härligt hasha!
undrar hur många gånger jag gått över tomma gator ich tyyp gjort piruetter och shiet hahahaha orkarr inteee!
nä,, nu ska jag, venneh, iallafall avsluta inlägget.
hahaahah förresten somna jag HALV ÅTTA för någon dag sen, heeelt sjukt!
aja, hahahaah HAAA DET

what did you expect?

haha när jag väl sagt att jag ska undvika bloggen så kan jag inte låta bli att sitta och skriva inägg i huvudet gör det typ hela tiden hahaha hållplatsen, lektionen, duschen osv osv osv
nämen vi säger så här, jag uppdaterar då och då, så fort jag får en press att jag måste uppdatera typ varje dag or somethin like that, liksom så fort det känns som ett måste känner jag att jag inte har nåt att skriva om och jag bara.. formulerar luft
så, ja, jag håller igång bloggen darlins <3
Idag vart jag på dansen, hahah rätt kul men vi gjorde ingen koreografri, liksom övade på piruetter, jazzsteg, mycket stretch och tämja ut mucklerna split osv, och en del situps, armhävningar, planka NI VET vad det handlar om RIGHT?
hahaha herregud vet ni schemat för helgen eller? fredag- gym med Hannah, Lördag- gym med Sonja och Birka, Söndag gym med Clara hahaha plus att Yrsa ville gymma någondag.. nääämen det behövs ju, jag måste fan skärpa mig och komma igång nu!
puuusss

OJ, LOOK OUTSIDE, ITS WHITE

Goomorgon
riktigt mysig kväll igår med två nice filmer, Due date och blood diamond.
Men vet ni vad jag ahr kommit på
eftersom min blogg är så sjukt tråkig just nu, jag skriver om bokstavligen typ ingenting, laddar upp redigt sega bilder osv osv
så tar jag en paus från bloggen. jag har ingen anledning att blogga just nu för jag har inte direkt nånting att skriva om, och det är roligare när jag börjar ta bilder som jag sen kan lägga upp på bloggen.
Men v isst jag kanske uppdaterar då och då men antagligen inte regelbundet. jag börjar nog när det blir bättre väder, varmt, sol haha typ så
okeej ha det tooppp men glöm inte bort bloggen, I'll be back ;)
puuuss
love our moments
BIRKABIRKABIRKAJAGSKULLEINTEKLARAMIGUTANDIG

put me on your lips

men Tjena
yeez, fredag imorrgon! och jag har ett litet ärende på morgonen så kommer knappt vara i skolan. dock så hade jag på sätt o vis velat det aahahah för vi har skaffat massa pärlplattor som vi sitter med på rasterna hahaha och sen jag kom hem har jag fått massa idéer ! hahah geek...
sen efter skolan drar jag till Birka och så blablabla har redan berättat mina planer !
åh är så SHIET GALET taggad för sommarn. asså verkligeen, så jävla skönt ska det bli.
Det känns verkligen som för varje sommar som går blir det bara bättre!
Aja, nu ska jag.. duscha, diska (fml), plugga(...). och så småning om sova.. yeah right
puusss

low

OKEJ
hej
Assåå har ju en del bilder och en fungerande kamera men hittar ju inte sladden, surprise huh? Asså så irreterande.
plus att om d är någon nice bild som finns på fejjan kan jag inte hämta den för den macdatorn jag 99% av tiden använder fattar jag inte ett skit.
vi hade nationella.. heh... heh.. blä orkar inte prata om det,, gick inte sådär överdrivet jättebra
tänker verkligen att det är torsdag idag hahah, men det äre imoorn. På fredag blir det filmkväll (eller nå i den stilen) med Birka och Filip ( hittils).
JAGVILLGÖRANÅNTING men vet inte riktigt vad
kkyysss sålänge hej

black, darling black

GOKVÄLL
shit, 1. har blivit SÅ beroende av baconmackor :// asså seeerri det är himmelskt! stek brööd så det blir knaprigt YUMMIE, stek bacon i typ 1 minut MAX , hacka tomat och peppra, DONE så blir du tjokk på 1 dag
2. jag har blivit lat... nivet sådär lat så man skiter i allting, eller typ, man kommer hem och sätter sig framför tvn och kollar på project runway och top model, hahahaha såå back in the days. HAR KNAPPT GYMMAT ett skit på senaste, ÄNDRING ÄNDRING. (que?)
3. fick susen av 'until we bleed', och shit nu är jag helt förälskad IGEN. lyssnade på den låten 24/7 för kanske 2 år sen? och sen glömde jag typ av den och ååh nu dök den upp på min iPod, HELLO DARLIN
4. KLÄDER, jag har för mycket kläder. men vafan,, vad ska jag göra med allt? jag tänker att jag inte har så mycket och så kikar man in i mitt rum, PANG bombnedslag... heh. jag har hur många hoodies, tjocktröjjor och allmänt långaärmade tröjjor som helst.. men aahh.. jag vill ju ha dem :/.. I think? för det är mycket jag inte använder..
nä jag får väl lösa det här på one way or another.
5. jag vill ha sommar .. och sol <3 ååh ser bruna människor med fräknar i linne och shoorts och ååh saknar det så mycket! känns typ som om det bara är en månad kvar hHAHA men dream on.
nu ska jag.. venneh hitta på nåt kul och sen sova, usch har massa pluggg.. gymnasieskit </3
colour- check
PUSS HA D FINT,

it sg o i ng d o wn

godmorgon,, eller även fast jag varit i skolan o shiet känns det som gryning, HALLÅDU
nähfan fick inte så stor blogglust nu jao haha!
vill ha chps... apropå chips ska jag dra iväg med Yrsa till gymmet. SKA KÖRA HÅRT<3
Eller ja.. satsa iallafall. Har varit en riktigt gossig helg, dock finns det ju inget internet så därför jag iinte bloggat during the weekend.
whoaa jag fattar inte om vintern kommer eller om det håller på att växla till vår? Fan vissa säger ju att man är helt blåst och att istiden nalkas hahahah och vissa säger ju att det redan varit, SAY WHAAAT? hursomhelst blir det en kaffe med mamma på stan så snart som möjligt och så vinterskor, hon hade spanat ut några på Åhlens, vi får la check it in :D
haha seriöst i typ över en vecka, snart två, har typ den ända jag tänkt på är en goo latte på espresso house eller franska, seerii, så jevla göttans!
förresten fick jag asgo bodyscrub och bodylotion av far min, tackar tackar.
nä nu ska jag hitta på någon charmigt
PUSS
(vetinteriktigtvarförjagförstördebildenmeddendärtexten... hej)
åh tagga chaash på fredag, ska köpa recinolja, ciggisar, KAFFEKAFFEKAFFE<3, och så kommer det alltid upp nåt kula att spendera på
VI HÖ RS
HA D

slow dancin in this burning room

I have decided
Jag sätter på mig något nice hippieplagg och leker cool för mig själv i lägenheten, diskar, packar med mig allt och så drar jag till farmor om ett par timmar haha! Jag behöver liksom verkligen plugga och shiet så det låter som en nice lösning. och där har ag verkligen mitt space utan att behöva irritera mg på någon bror eller syster eller mamma eller pappa för den delen. WOHO hahahah blev plötsligt lycklig!
nämenvafan.. shit vad ska jag göra om min farmor där
:// helt ärligt kommer jag typ inte klara mig, hon är verkligen plan B .. eller plan C ! hon finns liksom alltid där som en nödutgång.
aja, nu sätter jag igång med disken och så kilar jag iväg här ifrån så småning om <3
puuss
jagsaknardig

You're drunk u need it, real love I give it

Goodmorgon
halvskön natt men härligt att inte behöva passa några tider så man kan sova TYP hur länge man vill.
Jag vill gyymma så funderar på att dra dit och kämpa lite. juuust det, VETNIVAD? Jag ska såå köpa Recinolja (heard about it?) som man masserar in i håret en halvtimme innan man schamponerar det. Det gör att håret får mycket bättre kvalité och växer mycket fortare. på en månad växer håret 1 cm i vanliga fall, med Recin växer det 4 cm. och det stämmer för jag vet mångaa som använt det osv osv osv. så de ska jag köpa typ next week när jag får some cash!
hhmm ska jag göra den här helgen till en nyttig helg där jag pluggar och gymmar? sure det är ju segt men en helg av hurmångasomhelst gör väl  inte allt? eeller.. hhmm vi får se ;)
dock så ska jhag fråga Hannah om vi inte kan simma snart för det är fan skönt.
HAHA apropå simma drömde jag världens mest weird dröm! Vi var på en båt, massa killar och jag hahha sen typ hoppa vi ner i vattnet och badade, och en av killarna var Håkan Hellström, så typ höll vi på en hel del och sen helt plötsligt var han min farsa.. WTF?
nä nu ska jag vakna och göra något någonting.
puuss ha en fin lördag

3 tests in 1 week

Goodkväll!
åh äntligen fredag, den trettonde though men jag har inte haft någon otur än (peppar peppar ta i trä) hahhah börjar låta som min farmor..
funderar på att dra oh gymma men fan vet inte om jag pallar, ska hursomhelst köpa mig en påse chips och sätta mig framför tvn senare WOHO hahaha s lycklig över att det är helg.
dock så kommer jag väl behöva plugga som en galning eftersom vi har 3 prov nästa vecka ://
fyyfaan. MEN haha jag var på schillerska igår med lite folk och fan det är nice där asså! kommer ju lätt bli ett av de gymnasium jag kommer söka till! Kommer antagligen gå samhäll beteendevetenskap (cuz jag satsar på psykolog) och sen i 2an och uppåt kan jag ta i-val dans, PERFKT!
självklart kommer jag också söka till öckerö (segelgymnasium för de som inte vet, snackar mer om det sen) och kanske hvitfeldska, fast är inte 100%
weell ni får ha en fet fredags kväll oavsett om det blir krök eller fia med knuff hahah!
puuusss

there's no risin sun

Goodmorgon!
Har sovit riktigt skönt i natt, gick och la mig nio haha fast hade tänkt gå lägga mig ännu tidigare dock men finns nog en gräns.
Asså jag blir så sjuukt trött av skolan, får se hur jag känner mig idag när dagen är schlut.
whhooa är seg och har inte lust att gå utanför dörren meen nu ska jag få till det och kamma in mvg mvg mvg :D
ops det tickar så måste kila nu. vi höörs senare.
ha det<3
om ni undrar varför det fuckar upp sig med bilder är det för att den här macdatorn blir helt whack när man laddar ner bilder. eller... jag hittar dem inte.
så därför blir det typ gamla bilder.
usch kaos här hemma nu drar jag.
puss
dontask

i n s i d e n o u t

La mig precis i sängen och lyssnade på Bon Iver men kunde inte blunda och somna om.
fick ryck och lust att skriva i bloggen.
Jag vet inte vad jag vill åstadkomma, göra i livet, förlora, vinna. Jag har ingen aning, .
Jag är en rätt egoistisk människa egentligen. inte så lite.
undrar hur många gånger jag ändå har mig själv i baktanke och inte bryr mig om andra. tragiskt right?
Jag undrar om jag kommer få bort det från mig själv någon gång. att tänka lite mer på andra utan att jag ska ploppa upp i ett.
Jag skiter i så mycket, verkligen. visst i helhet vill jag ju att mina.. medmänniskor (?) ska ha det bra, må bra, vara i stort sätt lyckliga. Och jag gör inget hellre än att finnas för dem.
Men bortsett från det, när det gäller mindre saker finns det så mycket jag skiter i! Jag vill inte vara sån.
även om det bara är småsaker så blir det inte det i slutändan. Till slut utvecklas väl allting till en stor klump.
och vad gör jag med den? N a d a
Nä.. jag ska klura på det här. eller vad finns det att klura på? På sätt och vis är det sån här jag är. och visst kan jag ändra på det men jag vet inte riktigt vad det skulle vara för insats. Och vad jag skulle kunna göra.
nä.. jag återkommer. någon annan sömnlös natt
sov så gott nu <3

zzzzZZZ on a horse

Gokväll...
kom precis heem från skolan och att hämtat Aron.. hahha shieet är så sjukt trött!
jag ska gåoch lägga mig i ett par timmar fyy vad skönt! Sen måste jag läsa vidare på sunset Park rätt värd!
och jobba klart i en bok.
önskar att jag hade öronprooppar för syskonen leker klappsnappare ... suck.
men skolar var rätt nice i helhet, dock är det segt att man måste fokusera så mycket på betygen.
GODNATT
kyss
1 år sen, jofan jag har förändrats. en del utanpå men shiet vad mycket i n u t i THUMBS UP

old school

Goodmorgon GODMORGON
heh..
har precis ätit grööt nu ja, hahah och min syster är galen för hon har kommit på väckarklockan, vilket geni!
hon ställde den på halv sex.. HALV SEX hahah jag oorkar inte! och hon var överlycklig och vill väl ställa klockan flera timmar innan i fortsättningen.. taagga!
joo tjena, nu har jag dock all tid i världen.. vad ska jag gööre? äta en liten kaka och dricka lite kaffe som var kallt, usch soft start på dagen!
Vet inte vad jag har för inställning till att börja skolan, nothing special men det kommer ju minst sagt ta på krafterna att ge 100% 24/7. blää kommer inte palla, JODÅ
haha btw köpte björnfitta igår haha ser rätt sick ut men så sköön! asså man går runt med en stor hjälm isolerad från allting haha! jag och Birka köpte varsin björnfitta och ett par nördglasögon hahhah så sprang vi runt på stan och jag vettefan vad vi gjorde, kul vare!
nu ska jag inte komma sent
puuusss
GEMIGVÄRDFRUKOST

hurryup

Okej TJENA
läget?
jotack det är fint.
Nää men det var en mysig kväll igår, återigen no details för blir bara tjatitg att berätta minut för minut.
snooza i typ två timmar imorse SÅ SKÖÖNT haha typ det bästajagvetattsnooza och veta tat min (i princip..) har all tid i världen!
goo frukost också haha typ ett halvt paket asgo juice.
nu ska jag på med ytterkläderna, iPoden i högsta hugg (QUE?) och springa ut till bussen.ska möta uppbirka om en kvart på järn ska vitaen titt på klapparna i stan ;)
LÅTER FINT VA?
puuusssss
känner mig lite så här just nu

vi två är saknade te havs

Godmorgon
okej visst klockan är fem men det känns fortfarande som moorgon och en start på dagen.
woke up this .. evening och satte mig och kolla klart på den norska serien 'Dag' haha så sjuukt bra, dock så insåg jag att jag redan sett klart serien och att det inte kommer några mer avsnitt, bittert.
somna klockan 7 imorse... hahaa jag orkar fan inte med mig själv!
Idag ska jaag klä på mig, fixa mig lite, dra iväg till farmor och hämta lite pengar samt äta hennes underbara kakor som blir min frukost mums, sen drar jag hem, köper pasta och så kommer Daniel runt 10 I guess?
just det, mamma kommer nog hem, hennes arbetstider ärju bara knas, har inte riktigt fått en uppfattning av dem än hahah. kul inlägg!
ååh jag har ju tänkt att blogga oftare men jag glömmer!
Igår vakna jag också typ fyra men jag drog iväg med Yrsa till gymmet och körde hårt i 45 min, har ju fan inte gymmat på 2 veckor haahh märkte hur trött jag blev mycket fortare!
efter det KICKA vi hem och basta och sånt nice sen baka vi pizza och såg på film. jo men soft afton.
nu har jag inte så mycket mer att tillägga, puuusss hoppas ni får en fin fredagskväll.
imorgon blir det minijul med alla laadies at my place, så lagar vi någon go mat och sover alla i högar hahah, det är så det ska va!
HA D
jeevla mac dator man fattar ju ingenting hahah!
puuss

t v å t u s en t o l v

heeej <3
sitter i pappas fåtölj (oj vad d verkligen känns som en felstavning...) och precis ätit lite vitt härligt onyttigt bröd av typ 85% luft moaha!
kom hem till underbara Gööteborg i förrgår! hahaha var ju räätt stort kontrast från när man gick på planet- värme och fet soluppgång och när man går av är det heelt dimmigt och bokstavligen en lada till flygplats HAHA dör. oj så fick man inte säga.
när jag kom hem drog jag rätt snart ut till Birka wooohoo hahah saknat alla som fan! så fixa vi oss a bit och mötte upp Ebba så tjomma vi oss hem till mig. koka snabbmakaroner i det stora köket (u know kollektivhus) och myste till det i matsalen som sen Amanda kom och gjorde oss sällskap haha så perfekt! sov vi i våra nice soffor i lekhallen och nynna oss till sömns.
next morning blev det stan där sen Sonja joinade MISS YA BABe. senare mot kvällen träffa jag goaste pojkvän och Benjamin, no details cuz jag orkar inte men aah verkligen ett perfekt dygn i Göteborg!
Om någon timma drar jag och träffar Hannah och checkar rean lite mer, igår köpte jag en redigt nice klocka, sån top (vafan heter det?) typ bh som man har under linnen i tyg? och en aasnice filt/halsduk HAHA vetinte vad det var men det va skitmysig!
nu ska jag rosta mig en till macka och lyssna på goo musik.
LOVE U GUYS
tagga tvåtusentolv, D HÄR KOMMER BLI ETT kungligt ÅR! NO DOUBT

RSS 2.0