whatever

Sometimes I find myself sittin' back and reminiscing
Especially when I have to watch other people kissing
And I remember when you started callin' me your miss's
All the play fightin', all the flirtatious disses
I'd tell you sad stories about my childhood
I don't why I trusted you but I knew that I could
We'd spend the whole weekend lying in our own dirt
I was just so happy in your boxers and your t-shirt
Dreams, Dreams
Of when we had just started things
Dreams of you and me
It seems, It seems
That I can't shake those memories
I wonder if you have the same dreams too.
The littlest things that take me there
I know it sounds lame but its so true
I know its not right, but it seems unfair
That the things are reminding me of you
Sometimes I wish we could just pretend
Even if only for one weekend
So come on, Tell me
Is this the end?

Drinkin' tea in bed
Watching DVD's
the first time that you introduced me to your friends
and you could tell I was nervous, so you held my hand
when I was feeling down, you made that face you do
theresnooneintheworldwhocouldreplceyou

vems lilla hjärta flyger

Hej fina du.. ni.
Bibliotek, funderingar, tankar, Elvis, grått, Walter Elias Disney, Vattenfärg, rök.
så sammanfattar jag dagen, inget vidare alltså men inte en av de värsta heller. Men jag stack til skolan och det var lika bra, annars bara degar jag in mig och förstorar allting, herregud, lite får jag väl tåla?
Drog till Elsa efter skolan, men va där rätt kort men d va nice, bah umgås och prata och ta lite lätt på saker och ting.
Låna en bok också från min nya bästa vän hahahah- biblioteket. Jag kila dit nu på vägen hem och hahah blir kär i alla böcker, "åh, den här verkar redigt bra" "jo, den här verkar intressant" typ står i en timme och velar mellan böcker.
Men seriöst, det är fan så underbart och bara lämna sitt eget (dels)jobbiga liv, bli lite allmänbildad för fan haha och gå från story till story. känns aldrig som jag kommer ha tråkigt igen hahahah. är helt sjukt taggad på att bara läsa hahahaha vad fan har hänt med mig?
Börjat lyssna mycket på Lily Allens gamla traacks, diggar d faktiskt <3
nu ska jag nog hoppa in i duschen, fräscha upp mig lite så får vi se vart denna dag leder.
puss <3
hahah sjukt random bild, vet inte ens om jag ska lägga upp den här hahah men jag gillar den.
hääärligt bruede

jag bara orkar ingenting längre

Goddag
Orkar inte berätta om dagens händelser, nu är jag med Kim och Viktor men tror jag drar hem snart och bara fumlar in mig i mina egna tankar. Mår inte så bra, du vet lite tonårsdepression och sån äcklig skit som bara samlas som en stor mörk gäggig klump i magen  och bildar ni vet sånna där salta små vattenstrålar som rinner ner för kinderna och gör så att sminket börjar kleta och kudden blir alldeles blöt och allt bara känns som ett litet helvete.  funderar på om jag ska stanna hemma från skolan imorgon också och bara lägga ännu mer tid åt min mörka problemklump, mysigt va? låter som en drömdag i mina öron.
näfyfan... bon iver passar till ett sånt här humör. ni borde ta o lyssna på honom, han är också redigt nice att somna till.. och att vakna till, typ alltiiid.
Bon Iver
Kings of Convenience
Simon and Garfunkel
The Tallest Men On Earth
Mumford and Sons
alla dem banden är redigt sköna att typ allmänt leva till hehe.
SHIT JAG BARA whoa INTE PALLAR NÅGONTING
VILL BARA SVÄRA OCH dö lite granna

to do -list

  • färga håreet- börjar få utväxt, och vill ha det even lighter nu t varmare tider
  • gymma- tror fan jag skiter i hostan, måste komma i form fan, shiet ni skulle se mig med kebab
  • sola- baby, I can't get enough. Tror definitivt att det är beroendeframkallande, finns ingen grääns
  • clean my room- eller snarare rensa ut kläder, eller sortera BARA NÅT, kaos nu
  • fixa naglaar- de börjar bli slitna nu, alltid kul med vad de ska bli för nyaa HIHI geek

baby, I love your way

CUPID
SHEENARÉ
D är vår fan! denna helgen har inte varit överdrivet händelserik men änna jävligt underbar!
har vart med Amanda 24/7 men hon drog ju runt sju idaag så då ki c k a jag hem, drack lite smoothie på mitt säätt och kolla på lite serier, måste ta igeen fan ;)
shiet minns inte vad jag skrivit och inte skrivit, men aa sov hos ejje inaatt och sen tog vi en runda på kommersen, köpte ett par jeans som blir snygga som shorts 20spänn och en redigt nice mörkblå vårjacka, typ lite halvt militär stuk, rätt tight, nä men det blir fint, 20spänn för den meed, och några coola brillor nu när solen börjar kolla fram.
så jevla väärt, dock så tycker jag det är lite kallt fortfarande men jag verkar vara den ända som tycker det om den saken haahh, fast åt glass idag och det var fan riktigt stiligt!
NÄVETNIVAD nu måste jag kissa, for real asså.
Imorgon blir det skola, och sen fik med Daniel, surprise huuuh, whoa blir sugen på en espresso already
okkeej ha det <3
såjevlarandomgubbedåva

ber om ursäkt då vaa

okej sheena, sryy för riktigt dålig uppdatering. Har flera gånger tänkt att skriva ett inlägg så har jag glömt bort det.
just nu är jag hos Amanda, funderade på att dra till jönköping och så va men så kom hon till Göteborg iställeeet élskling<3
vad har jag gjort senaste veckan? skoolan, dans- shit asså jag är så inte i form för har skeetaont i armarna från dansen, vet inte riktigt vad jag gör men kan typ inte lyfta mina armer lr göra ett skiieet, måste komma i foorm hahah.
Köpte frääna jeans från weekday idag daao, a bit tight men ska ju köra hårt på gymmet så fort den här jevla hostan bättrat sig.
ajaa, sov hos Sonja med Birka inaatt. vet inte vad som händer ikväll men sover här hos Amandaa, eller ejjee rättare sagt cuz it's götet. antingen drar vi ut och möter upp Daniel, Benjamin o Co. eller så möter vi typ Birka, EbbA och sååååå vaa, puusss ha en fin lördagskväll <3

senaaste jönkööping

stay fresh

Haallå <3
är på hyfsat humör jaao, fett rastlös bar och varken Kim, Victoria eller Yrsa is home soo that's bad. Och systerrr sover över hos ngn dude hahah blöä forever alone.
Så det jag gjort i eftermiddag är typ att satt ihop massa outfits och fixat håret, naglarna (blev rätt coolt, blå med mörkblå ränder... går bra att förklara) och sminkat mig ite galet men tkr fan d blev coolt, hahah så är helt stylad nu oså jaa, småtaggad för feest  C H E C K
aja, nu ska jag strukturera veckan lite och såå, ska SÅÅ börja gymma igen så fort jag blir helt frisk.
oki puuusss

VÅR?

TJENA
Okkej hej, lääget? Jo det 'r fint.
Asså jag inbillar mig att det är värsta vårkvällen, typ blå himmer och massa? har inte varit ute än men ska dra genom dörren soon.
Tror jag drar och solar och sen sticker jag till farmor hahahah alltid. Är hos faarsan nu, lyssner på jävligt fet musik - Delilah cheecka vettja!
så himla skönt attvara typ frisk, så jevla underbart. sÅ ikväll blir det nog bara bad, slapp, nå sånt halvnice, är lite rastlös men aja, imorgon blir det skolaa.
nu drar jaag, puuss

the sun is shining

AHMENHALLLÅÅ du
vaakna imorse dååva, Birka ringde och sa att hon och Ebba skulle våldgästa mig men a, vi kom fram till att d inte var en så bra idé til slut.
Så nu ska jag göra ordning mig, åh så jääävla härligt, jag är nästan frisk, jag kan dansaa och lyssna på musiC utan att hamna helt ur balans på golvet efter 5 min haahh... damn
men a jag mår jättebra, visst ag ar rätt kraftig hosta och så men d ska nog gå bra, ska möta upp Ebba och Birka på stan, får se om det hänger på någon mer så drar vi på bio, var ju ett jevla tag sen för mig dåå. ska bli nice, lite halv rädd att jag ska börja hyperventilera eller nåt men a, tar det som det kommer ... heh.
okej puuuuusss, nu ska jag leva de här tre sista dagarna som om världen skulle gå under, för det gör den ju på måndag, o u c h
PUUUSS
Hej glad tjokkis.. HAHAH

oh, mango body butter?

tjenaa
börjar bli lite bättre nu, mest bara hostan och ont i huvudet/yr som är jobbigast.
känner mig dock fortfarande väldigt ofräsch och så men jag är ändå lite mer pepp på livet, igår gick jag ju in i värsta depressionen hahah..
fixar mig lite nu så drar jag och mamma till vårdcentralen any minute.
puuusss

that we almost had

Hej sry men uppdateringen men jag är ju sjuk och har bara legat i min säng och blivit ful så har inte  typ orkat skriva inlägg.
jag är så jevla pissed off, FAN ASSÅ jag brukar typ aldrig va sjuk så ska jag få feber, förkylning och aallt möjligt som min kropp nu har drabbats av just nä'r mitt efterlängtade lov kmr!
Jag har fett ont i huvudet pch det ända som inte tar på krafterna är att ligga i sängen men då får jag ont i ryggen, ÅÅH vilken motivation man får till att leva?!
vill ta ett bad, tvätta håret, raka mig, städa mitt rum, fixa mig men jag orkar ju inte, tror inte jag skulle komma upp ur badeeet. typ som igår, eller i förrgår minns inte riktigt, så var jag på väg till mitt rum så bara började jag vingla och sen kunde jag inte se någonting, så störta jag rakt in i typ någon dörrkarm och landa mitt på golvet, hahah sick? fick dock inte så jätteont men tänk om jag ramlat över något annat eller nåt :oo
nä nu draar jag puss

DRA K E

EY TJEEINA.
Sa jag attjag har blivit sjuk? mh bara för att man vistas utomhus i Sverige så typ dör man </3 så jevla soft land,right?
så igår mådde jag rätt kasst och d gick neråt under kvällen. Daniel va ju här så d va änna skönt men seen så la jag mig klockan typ 20.00 någonting och så vaknade jag och trodde det var morgon så var klockan 01.00 hahha så jevla surt, och jag typ låg och kravlade tills 6 på morgonen, snacka i telefon typ kl 5 lr nåt hahha så jag har inte fått en riktig blund påhela natten, har inte haft nåt tidsbegrepp eller vad d heter? hahah är verkligen helt borta. ser typ dubbelt och har suttit i en fåtölj och lyssnat på Drake i säkert någon timma utan att göra något annat.
Men känns ändå som jag kommer blir frisk, kämpa kämpaa!
dock så är jag hos farsaan nu och måste dra t mamma snart men jag är så sjuukt seg, är lite sugen på kakor.. hmm

hej älskling

godmorgon! Okej jag vakna för ett par timmar sen men känner mig lika nyvaken som då.
Woke up this morning och var sjuk... sooft! Vafan jag är ju aldrig sjuk!
Misstänker starkt Aatt det var för att jagoch Sonja var typ ute igår natt i 2 timmar och bara fumla runt hahhaha.
var fett kul men shit vi gicxk fett långgt! orkar inte sammanfatta gårkvällen / natten men d va fett nice !
Daniel kopmmer snart förbi och gör mig lite sällskap, fy är helt febrig och skiitont i halsen och känner mig väldigt vacker.. heh.
Men vad är ett förhållande om man inte vågar visa typ alla sidor, man ska ju kunna vara naturliga och osminkade för varandra, aight? Jo d skönt.
Åh men som vanligt när jag sätter på bra musik så mår jaggenast bättre, seriöst! oavsett hur segt jag mår så känner jagatt hela världen blir positiv (typ) och whoa, rätt praktiskt <3
så jävla go låt ((:
chase & Status- End credits
oki nu ska jag sova i 5 minuter innan Daniel kommer haha puuss hoppas ni fått en värd helg

taggad på livet

AHMEN TJEEENA
hahaha precis vart hos en vän och sen varit och handlat typ fett random saker som faller mig i smaken :D
så nu är jag hemma hahahahaha har bakat någon jävla grejj i smördeg.. eller jag såg smördeg i frysen så la jag i kiwi och nu ligger det i ugnen HAHAH döööör
Sonja kommer hit så ska vi ha det fiint och så kanske d blir fest senare men a, d blir nice oavsett vad!
så nu är d bara att maxa musikeen och göra en toast hihi <3
HAA DEET

well f r i d a y

HAALLÅ
Det är fredag och woooho nu är det loov!
Igår var jag på dansen hahah fyfaan mina ben är blåa av blåmärken, riktig akrobatskola detdär hihi... okej hej farmor.
Whoa vet inte vad som händer idag faktiskt! har så syykt kaempe grejt lust att typ
Men får se hur d blir, kanske drar till en vän nu, men sover ju hos faar min i natt my own apartment jo tjena! Sonja kanske kommer hit senare ikväll. känner också för att bah köpa hem massa go mat o shiet och maxa musiken, kolla ngnnice film lr nåt hahah fast asså rätt segt attgöra det helt själv på en fredagskväll. men yes, we'll see about e v e r y t h i n g.
puusss ha en riktigt go kväll <3 återkommer nog senare

början på något?

Okej hej,
lägeeet idag då? Jo jag lever, tack själv? Mmh lever, men vi får se hur länge det håller i sig.
Nä men tjeena, sry att uppdateringen segar men soov hos my dear grandma denna natten osv osv. Bakade pallt med henne, haha underbart.
Jag mår lite si sådär tror jag men, det är ju så det är. ingen kan väl må topp hela tiden? Nej d skulle jag inte påstå.
Jag har så mycket plugg så jag drunknar i papper och bläck :(
nånting är väl iallafall att det är typ strax under noll istället för 20 minus, nääää ingen höjdare.
Och imorgon drar pappa från the apartment så får lägenheten för mig själv til söndag whoooh vad skönt <3 dock så kmr jag typ va för lat för att köpa mat osv så hahha kommer svälta :oo och leva på popcorn hahaha.
Nä vet ni vad, oj just det hihi igår hade jag nationella i svenska och fick mvg så a, d va ju nice (: Och imorgon har vi också nationella då vi ska skriva typ en uppsats på tre sidor, men uppsatser brukar flyta på rätt bra för min del så är faktiskt lite taggad!
Men nu sätter jag mig och tar tag i en läxa, eller 2 kanske t.o.m ;)...
puuss
knas

ASDFGHJK

OKEJ HEJ
Godmorgon... är medveten om att klockan är fem men jag har varierande sovvanor så det blir lite så här då vaa.
Är inte på mitt bästa humör precis, det är så fittigt jävla (ursäkta uttrycket jaa) kallt så jag vill bara gräva ner mig i någons famn och aldrig behöva gå därifråån </3
Igår skulle jag hämta miin syrra från nåt jävla utby och a gissa om jag kom hem med blåa fingrar eller :oooo så sjuukt olycklig hahahah
Och nu, precis vaknat, om typ 10 min ska jag springa iväg och hämta min lillebror från nåt jevla andra ställe AAAH haha jag oookrar inte :oo
snälla ett tiips till alla läsare, skaffa a l d r i g 5 barn, den blir inte kul för någon av er inklusive barnen..
Okej puss anske uppdaterar senare
<3

heart on the line

nämen hejsan!
Är rätt slut hela jag, vet inte om jag börjar bli sjuk eller vad som händer.
I dag börjar vecka med syskonen så fullt hus... tagga :/
Jag är rätt frustrerad eller trött på familjen och hemma osv osv så vet inte riktigt var jag ska ta vägen i natt?
vad som ligger först på göra-listan är ju dåå att duscha, å fixa mig typ fullt ut. whooaa är så trött och seg och blaa typ magont, HAHA orkar inte känner mig typ 60 år äldre WOOHO.
Idaaag har det varit en rätt vanlig och likgiltig dag. sluta dock en timme tidigare men kände ingen skillnad direkt haha.
Jag har uppnått en av mina mål och fixat naglarna så de håller en vecka framåt, haha KBRY men a de fint jo a hej.död.
hahahhaa shiiet vad oppepppat och omotiverat inlägg, på en fredag till och med ?!?! Aja jag lever:D
FÖRUTOM ATT DET ÄR SÅ SIICK KALLT SÅ WHOA FATTAR INTE HUR NÅGON ENS PALLAR N Å G O N T I N G
Nu ska jaag.. typ hoppa in i duschen och allt sånt och sen får vi se vad som händer, greaat.
Imoorn blir det Birka oh kanske gym, Söndag: alternativt Daniel. Asså.. vi har inte setts på över en vecka, KNAS KNAS KNAS?
oki puuusss ha en ljuvlig fredagskväll :*
HA HA fett lakkkk
FÖRRESTEN så skule Amanda koomma hit till Göötet och vara min räddare i nöden (eller nåt) men givetvis så blir det inte så NOOBBAD... :'(
hahahhahah fan va jag klagar, nä men... (shit försöker komma på nå positivt ... hard) det är ju lov snart så jag överlever :D
HA D

dead body

tjeeenaigendåva...
guess what, shit vad jag verkligen fuckar upp mitt liv hahah drog inte till dansen. Men fan ni skulle anat hur tröött jag är! asså whooaa... skulle faktiskt inte orkat.. :(
så jaao nu är pizzan i uugnen och Kapten röd är på max, d så det ska vaaRA jao!
okej men a, nu pallar jag icke mer. Vi hörs, och allt sånt där trevligt
HA D
jo jättefin kvalité, ja tjeena hahahah

b u r n e d

Go' afton, jo man tackar man!
kom preecis hem och ja du, jag tror snart jag dör av den här kylan. jag vill ha en riktig hederlig overall!
Hade vart så siick skönt!
Idag har jag vaart i skolan och tror jag varit på vippen att somna hela dagen typ! seriöst vet inte riktigt varför jag är så trött.. nä du!
nu ska jag ner till Kim och typ baka pizza haahah och sen blir det daans, haha och jag som är så trött ..
Och sen åker jag iväg till paappa. sen MÅSTE jag plugga till bl.a glosor imorn... kommer antagligen glömma bort det </3
OCH SEN ÄR DET FREDAG ååh är så lycklig hahaha, men måste dock erkänna att veckan har gått fort!
ååh och inte långt kvar till sportlov heller! fyfaaaeen vad gött!
nä nu ska jag packa ite och sen joina Kim. puuuss
prettyoldpic... hhmm

I'll be there

NÄMEN TJENA DÅ VA
klåckan 17.45.
fett spidad dag i skolan dåvaa, haha tror folk fick flipp på mig men vet fan inte vart jag fick all energi ifrån.
måstepluggamåstepluggamåsteplugga men jag skiter i det, wooho :D kommer ju sluta bra för mig i livet...
Men aa, har inte så mycket att säga förutom att min telefoon är 99% återhämtad <3
och det är otroligt kallt ute, fast d va a änna ingen nyhet direkt.
nuuu sticker jag lite, åpuuuss vi ses... hörs*
hahaälskardig

RSS 2.0