HISS vs DISS

H I S S

SOLARIUM

diggaat. tycker det är fett skönt att bah ligga en kvart och steeka, när det är skitigt väder bah ta sej en liten dos ljus HAHA älskart. som idag, tog med mej godis som jag käkade HAAHAH slår vad om 100 spänn att det säkert är "livsfarligt" eller någon sån skit hahah who cares?

TIMBUKTU

en fett bra och skön artist man glömt bort. det löser sej, alla vill till himlen men ingen vill dö & the botten is nådd, ligger fan på toopp. fett skönt med skånskan också, G U N G A R

LÅNGKLÄNNING

ska fan skaffa mej en så snart så möjligt. så jävla skönt att bah gå runt, man behöver inte tänka på vad man gör med benen eller hur de ser ut för ingen ser det ändå liixom ! fett skönt att matcha med stor slarvig bulle uppe på hjässaan ahahh fett sköönt <3

D I S S

MACARONS

whats the deeal? asså vafan, de kostar 15 spänn för en asliten, alla smakar typ samma, det är inte ens särskilt gott? överskattat as heell? känns mer som man äter det för att det är "status", bah åh, jag har råd med macarons och orkar slösa mina pengar på söta små bakelser (som nt ens är gott), baka en kladdkaka för samma pris vafan HAHAH ovärt.

BRUN UTAN SOL

visst, det är la gött att bli brun på några timmar bara så där, men det luktar skit, blir helt ojämnt oftast och man blir typ orange? asså visst, ska inte säga allt för mkt för har själv använt det lite men om man har möjlighet till nåt annat sätt bli brun tar man LÄTT det framför brun utan sol.

SPOTIFY NYTT SYSTEM

sucks dick. asså vafan 10 timmar i månaden? det är ju fan typ 2-3 timmar i VECKAN?! shit, fattar inte hur man kommer kunna klara sig. hoppas de byter tillbaka av alla klagomål de fått och kommer få.




THATS IT
pusssss
från en gla mej :D
(kan svenska jo jag vet)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0